Madonnas dotter Lourdes gick sin första catwalkvisning under NYFW…

New York Fashion Week pågår för fullt och senast ut bland modellkändisbarnen är Madonnas dotter som har flyttat från front row, in på catwalken. Är Lourdes Leon modevärldens nya it-girl?

De börjar bli ett helt litet gäng nu, kändisbarnen som gått visningar för olika modehus och designers. När Dolce & Gabbana visade sin AW18-herrkollektion var det idel kända söner som gick, Kaia Gerber går numera visningar varje modevecka – och nu kan även Madonnas dotter, Lourdes Leon, sälla sig till skaran.

På tisdagen gjorde hon catwalkdebut för Gypsy Sport som visade sin SS19-kollektion. Enligt Elle.com är det Lourdes själv som frågat grundaren Rio Uribe om att få gå visningen.

Catwalkdebuten gjordes i en ravebohemisk look med dekonstruerade, oversized jeans och en behå gjord av tunna kedjor och snäckor. Till det var hon stylad i vita sneakers, små solglasögon och fjädrar i håret. Direkt från Burning Man-festivalen!

madonnas dotter lourdes leon gick visningen av gypsy sport ss19 under new york fashion week

Lourdes Leon Gypsy Sport

Det är förmodligen inte det sista vi sett av Lourdes Leon i modesammanhang. Tidigare i år var hon modell för Converse x MadeMe-kollektionen och under New York Fashion Week har hon suttit front row på flera visningar. Och inte råder det brist på kontakter eller modegener direkt. Fortsättning följer!

Foto IBL Källa ELLE.com

Läs också:

Den här bloggen är hämtad från https://www.elle.se/madonnas-dotter-lourdes-gick-sin-forsta-catwalkvisning-under-nyfw/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*