Se trailern till Disneys ”Nötknäpparen” – med Keira Knightly som fe

Disneys kommande film “Nötknäpparen och de fyra världarna” verkar som en ljuv blandning av “Narnia” och “Alice i Underlandet” – och vi kan knappt bärga oss. Här är trailern!

Den svenske regissören Lasse Hallström har gett oss klassiker som Chocolat, Gilbert Grape och även nyare favoriter som Dear John. Nu ger han oss en kreativ Disney-version av 1800-talsberättelsen Nötknäpparen – med Mackenzie Foy, Keira Knightly, Helen Mirren och Morgan Freeman i rollerna.

Nötknäpparen och de fyra världarna (The Nutcracker and the four realms) har premiär i november.

Keira Knightly spelar The Sugar Plum Fairy och Mackenzie Foy spelar huvudpersonen Clara. Foto: Disney

Nötknäpparen och de fyra världarna har premiär i november 2018 och mycket talar för att den kommer att påminna en del om Narnia, Alice i Underlandet och Maleficent; klara färger, kreativ kostymering, sagolika landskap och en hel armé av möss.

Filmen handlar om Clara (Mackenzie Foy) som önskar sig en nyckel som kan låsa upp en ask med en ovärderlig gåva från hennes döda mamma. När hon hittar nyckeln försvinner den dock in i en parallell värld, och det är här det actionspäckade äventyret börjar. Tillsammans med soldaten Philip (Jayden Fowora-Knight) beger hon sig till tyrannen Mother Gingers (Helen Mirren) värld för att få tag på den eftertraktade nyckeln.

Trailer: Nötknäpparen och de fyra världarna

[embedded content]

Artikeln kommer från en tidning!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*