Fem sätt att få slätare hy!

Torrhetslinjer, skrattrynkor runt ögonen och synliga streck i pannan. Rynkorna är en naturlig del av åldrandet, så se de något fint när du tittar dig spegeln. Men det är aldrig fel att ge huden lite extra kärlek. Här berättar bloggaren Caroline Blomst och hennes mamma Maud hur de fick en fräschare och spänstigare hy på bara några veckor.

Maud, 75 och Caroline snart 40. The Solution™ Anti Wrinkle Collagen funkar för både mamma och dotter.

1. Se över din livsstil

Huden påverkas av hur du mår och lever. Undvik rökning och för mycket stress. Stadslivet med avgaser och smuts sätter också sina spår i huden. Tänk på att få tillräckligt med sömn och frisk luft. Det är inte bara bra för huden, du blir även på bättre humör.

2. Hitta en ny hudvårdsrutin

Se över sin hudvårdsrutin! Jag och mamma har börjat boosta huden ininfrån. Det gör vi med The Solution™ Anti Wrinkle Collagen som är en slags kollagen-kur. Kollagen är ett protein som består av aminosyror och som är en del av kroppens bindväv. Det fungerar som lim, kan man säga. Ju äldre man blir minskar nivåerna av kollagen och det är då rynkorna bildas. Därför är det bra att få i sig extra kollagen, det motverkar att huden känns slapp.

Så här funkar The Solution™ Anti Wrinkle Collagen:
Pulvret innehåller kollagen som huden kan ta upp. Ät det som en kur, alltså varje dag under en period. Du kan blanda pulvret i mat eller i dryck eftersom det inte smakar någonting. Efter en kur på åtta veckor känns huden fyllig, fräsch och fast.

3. Ät bra mat

För mycket alkohol och socker påverkar huden negativt. Försök få i dig skyddande antioxidanter i form av bär eller smoothie så gott som varje dag. Jag brukar blanda en påse kollagenpulver i smoothien eller frukostyoghurten medan mamma strösslar det över nyponsoppan. På det sättet får vi enkelt en extra dos kollagen varje dag.

4. Skydda huden

Förutom att se över kosten och hudvårdsrutinen gäller det att skydda huden och tillföra fukt. Att använda en skonsam rengöring som snällt tar bort smuts är a och o, tänk det som steg ett i din rutin varje morgon och kväll. Återfuktande krämer med SPF är också viktigt, solens strålar bryter nämligen ner det naturliga kollagenet i kroppen.

5. Kom ihåg hela kroppen

Det är inte bara i ansiktet som huden förändras, även armar, ben och stuss kan kännas slappare. Kollagennivån i huden har stor betydelse eftersom det utgör en stor del av kroppens bindväv, och stärker hudens täthet och struktur. Därför är det viktigt att du tar hand om hela kroppen.

Vill du också boosta huden lite extra?

Just nu kan du testa The Solution™ Anti Wrinkle Collagen och få 65% rabatt. Här kan du läsa mer om erbjudandet /LÄNK/.

Artikeln kommer från M-Magazin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*